--Peugeot 208 Pro Van
PEUGEOT 208 Pro Van
  • USP 01
  • USP 02
  • USP 03
  • USP 04
από 11.800€

Peugeot 208 Pro Van, Πλήρως εξοπλιμένη έκδοση

Με το 208 PRO, η σχεδιαστική ομάδα της Peugeot έκανε θεαματικά βήματα στον τρόπο επανεξέτασης του σχεδιασμού του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου.

Πρακτικότητα

Χάρη στις 5 πόρτες με τα ακάλυπτα πίσω τζάμια, εξασφαλίζει κορυφαία ορατότητα, ενώ η αντικατάσταση των πίσω καθισμάτων απο μία επίπεδη επενδεδυμένη επιφάνεια με διαχωριστικό και επιπλέον κάλυμμα χώρου φόρτωσης, παρέχει αξεπέραστη πρακτικότητα και ασφάλεια.

Ιδανική θέση οδήγησης

Η θέση οδήγησης του 208 PRO είναι σχεδιασμένη από την αρχή και πλήρως αναβαθμισμένη. Η εργονομία έχει γίνει πιο άμεση ώστε να χαρίζει βελτιωμένη οδηγική απόλαυση, γεγονός που έχει θετικές επιπτώσεις στην ακρίβεια των χειρισμών και την οδική συμπεριφορά. Το τιμόνι έχει μικρότερη διάμετρο για καλύτερο έλεγχο των κινήσεων και για πιο έντονες συγκινήσεις. Η ψηλότερη τοποθέτηση των οργάνων βοηθά τον οδηγό στην καλύτερη ανάγνωση των ενδείξεων και παρέχει καλύτερη πρόσβαση στα χειριστήρια.

Οθόνη αφής

Άλλη μία καινοτομία για το 208 PRO είναι και η οθόνη αφής που ενσωματώνει το σύστημα πολυμέσων και το GPS i .Σε απόσταση χεριού, η έγχρωμη αυτή οθόνη των 7″ εξασφαλίζει πρόσβαση σε πληθώρα λειτουργιών: δορυφορική πλοήγηση, hands free Bluetooth kit, θύρα USB και αναπαραγωγή ήχου και video streaming.

Χώροι φόρτωσης

Η αντικατάσταση των πίσω καθισμάτων απο μία επίπεδη επενδεδυμένη επιφάνεια με διαχωριστικό και επιπλέον κάλυμμα χώρου φόρτωσης, παρέχει αξεπέραστη πρακτικότητα και ασφάλεια.

Συμπαγείς διαστάσεις & προσαρμοστικότητα

Το 208 PRO είναι ένα αυτοκίνητο που διακρίνεται ιδιαίτερα για τις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις. Χάρη στις 5 πόρτες με τα ακάλυπτα πίσω τζάμια, εξασφαλίζει κορυφαία ορατότητα, ενώ η αντικατάσταση των πίσω καθισμάτων απο μία επίπεδη επενδεδυμένη επιφάνεια με διαχωριστικό και επιπλέον κάλυμμα χώρου φόρτωσης, παρέχει αξεπέραστη πρακτικότητα και ασφάλεια.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Οικονομική προσφορά
Όχι Ναι

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Peugeot Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπουLorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum

Υπηρεσίες

×