--Peugeot 508
PEUGEOT 508
  • USP 01
  • USP 02
  • USP 03
  • USP 04
από 31.000€

Peugeot 508, Ξεχωριστός σχεδιασμός

Το νέο Peugeot 508 προσφέρει τώρα πιο δυναμικό και σύγχρονο στυλ. Ο σχεδιασμός του έχει πιο δομημένη αίσθηση, με νέα εισαγωγή αέρα σε κάθετη διάταξη που φιλοξενεί στο μέσο το λιοντάρι της Peugeot και επανασχεδιασμένο, πιο οριζόντιο καπό. Ταυτόχρονα, ο νέος πίσω προφυλακτήρας προσθέτει μια πιο ουσιαστική αίσθηση.

Εντελώς επανασχεδιασμένο για να προσδώσει επιπλέον δύναμη και προσωπικότητα, το εμπρός μέρος διαθέτει τονισμένη φωτεινή υπογραφή τεχνολογίας full LED i , προσθέτοντας εκφραστικότητα στην εμφάνιση. Τα πίσω φώτα δημιουργούν το εφέ τριών νυχιών, υπογραμμίζοντας τη γοητεία “γάτας” του νέου 508 – ένα στιλιστικό στοιχείο που δηλώνει άμεσα “Peugeot”.

Ξεχειλίζοντας από σθένος και στιλιστικό μοντερνισμό, το νέο αυτό saloon από την Peugeot είναι γραφτό να τραβήξει τα βλέμματα απ’ όπου κι αν περάσει.

Μία ξεχωριστή οδηγική εμπειρία

Το τιμόνι του νέου 508 αποτελεί την απτή απόδειξη της τεχνογνωσίας της Peugeot, σε ότι αφορά τις οδηγικές επιδόσεις. Κορυφαίας ποιότητας πλαίσιο και αναρτήσεις συνδυάζονται με υψηλής απόδοσης κινητήρες,τελευταίας γενιάς BlueHDi Euro 6 i Euro 6 είναι το Ευρωπαϊκό standard που σκοπό έχει τη μείωση των εκπομπών ρύπων. Κατανάλωση σε αστικό κύκλο: 4,8λιτ ανά 100 χλμ/ Κατανάλωση σε υπερ-αστικό κύκλο: 3,8 λιτ ανά 100χλν Κατανάλωση σε μικτό κύκλο: 4,2 λιτ ανά 100χλμ / Εκπομπές CO2:104γρμ ανά χλμ ,ενώ επιπλέον η επιλογή μεταξύ χειροκίνητου και αυτόματου 6 σχέσεων κιβωτίου ταχυτήτων, προσφέρει μια μοναδικά απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Εντυπωσιακή Τεχνολογία

Μέσα στο νέο 508, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί και η προσοχή και η φροντίδα που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια, συμβάλουν στη δημιουργία κορυφαίας αίσθησης ενισχύοντας παράλληλα την άνεση σας. Καθετί έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οδήγηση ευκολότερη. Το head-up display i , η κάμερα οπισθοπορείας i , το σύστημα παρακολούθησης νεκρής γωνίας i και το σύστημα πλοήγησης i όλα είναι σε άμεση πρόσβαση μέσω της μεγάλης 7″ οθόνης αφής, κάνοντας το ταξίδι ακόμα πιο ασφαλές.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Οικονομική προσφορά
Όχι Ναι

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Peugeot Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπουLorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum

Υπηρεσίες

×